Кубрат Пулев вече поглежда към мач за титла, който може

...
Кубрат Пулев вече поглежда към мач за титла, който може
Коментари Харесай

Кобрата с нов шанс да се бие за титла

Кубрат Пулев към този момент поглежда към мач за купа, който може да е в Чикаго при започване на годината. В момента „ постоянният “ трофея на Световната боксова асоциация (WBA) е незает, а Кобрата към този момент показал интерес към багра с кандидата Фрес Окендо (Пуерто Рико).

„ Имаме диалози с сътрудниците на Кубрат Пулев от „ Зауерланд “ да създадем сходна среща в Чикаго при започване на 2018-а – разгласи Боби Хиц от „ Скуеър кръг промоушънс “, компанията на Рой Джоунс-младши, представляваща Окендо. – Битката има смисъл в този град, тъй като тук живеят огромни общности от пуерториканци и българи. “

44-годишният Окендо се би за пояса с узбека Руслан Чагаев в Грозни през 2014-а, само че загуби. После той заведе дело, откакто авансово уговореният реванш не се състоя. Окендо завоюва пред Темида, което му даде правото да боксира за трофея. Чагаев обаче приключи със спорта и WBA назначи за негов противник Шанън Бригс. Двамата трябваше да се срещнат на 3 юни в Маями, само че американецът бе заловен с допинг и мачът пропадна.

„ От „ Зауерланд “ оповестиха, че Пулев се интересува от мача – обявиха още от „ Скуеър кръг промоушънс “. – След няколко седмици той ще е възобновен от контузията. “
На пресконферения преди дни самият Кубрат разкри, че има ползи в Щатите и ще води договаряния на локално равнище, само че не посочи, че се приготвя мач за купа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР