Кубрат Пулев вече официално е боксов мениджър. Бившият претендент за

...
Кубрат Пулев вече официално е боксов мениджър. Бившият претендент за
Коментари Харесай

Кобрата станал боксов мениджър


Кубрат Пулев към този момент публично е боксов управител. Бившият кандидат за международната купа по бокс в тежка категория продължава да бъде деен играч, само че паралелно с това се е ориентирал към финансовите и организационни аспекти на спорта.

Кобрата към този момент движи делата на своя по-малък брат Тервел, написа " България Днес ". Той договаря с промоутъри, малките екрани и даже публично беше показан като управител във Виена.

Това се случи по време на конференцията за идващия дуел на Тервел, който ще се състои на 7 април в австрийската столица. Бронзовият медалист от олимпиадата в Лондон ще се изправи против непобедения маджарин Ласло Пензеш. Срещата е в осем рунда полутежка категория.

До момента Тервел Пулев има 9 победи (8 с нокаут) от 9 дуела. Именно неговият брат Кубрат му уреди гастрол Чикаго преди три седмици. Тогава Тервел нокаутира за по-малко от три минути локалния боксьор Скот Фътрел.

В проектите на братя Пулеви влиза и образуване на огромна галавечер в " Арена Армеец ". Те към този момент участваха в две такива през 2016 и 2017 година, само че тогава шоутата бяха проведени от немската компания " Зауерланд ".

Самият Кубрат към момента има контракт до края на годината с немския боксов промоутър. Очаква се след приключване на договора Кобрата самичък да менажира своята кариера.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР