Кубрат Пулев стана студент в УНСС и записа магистратура Политика

...
Кубрат Пулев стана студент в УНСС и записа магистратура Политика
Коментари Харесай

Кубрат Пулев се записа да учи `Политика и бизнес` |

Кубрат Пулев стана студент в УНСС и записа магистратура " Политика и бизнес ".

Макар че неотдавна разгласи, че отсрочва плануваното си влизане в политиката, тъй като желае да се отдаде на спортната си кариера, Пулев въпреки всичко се приготвя един ден да излезе на политическата сцена със своя партия - " Велика България ".

„ Човек би трябвало непрекъснато да се усъвършенства. Който споделя: „ Аз знам всичко ”, е най-големият простак. Не е нужно българите да се комплексират, че като си пратил децата да учат в чужбина, си нещо… напряко талант. Няма такова нещо. Имаме неповторими университети - да си учат тук, да си бъдат при родителите, това е истината ”, коментира пред Нова телевизия Пулев във връзка записването си като студент.

„ Трябва да видя, че българинът е дорасъл за хора като мен и брат ми. Истински хора, които със сърце и душа желаят да трансформират нещо. Нещото, което ме отхвърли, беше спортът. Защото се усещам доста мощен. И моето сърце има потребност от такива борби. Всичко беше готово. Всички хора. И аз отхвърлих. Казах: „ Не, не желая да бързам. Не може човек да носи две дини под една мишница ”, коментира боксьорът.

След мача с Антъни Джошуа Кобрата мислел, че това ще е краят на спортната му кариера. „ Имах травма, мислех си, че тя няма в никакъв случай да се оправи, бях изкарал ковид, не бях упражнявал, нямах сили ”, казва той. Оказало се обаче, че се в възстановил за нови дуели и се чака скоро да се качи на кръга в Съединени американски щати.

Пулев разкритикува партията на Слави Трифонов:

" Аз не мога да допускам, че хората дотам му се довериха. Дори дребна светлинка да има, като името Слави Трифонов, те незабавно се хващат за него. Като удавник за сламка, благите. Аз им го споделих, но би трябвало повече да ме слушат. "

Скъсаните дънки на депутата от " ИТН " Филип Станев изключително мощно възмутили боксьора:

„ За дънките, по какъв начин се казваше… Филип Станев. Мислех, че това е колаж. Ние не си разрешаваме в УНСС да дойдем по този метод. Вчера си говорихме с мои другари, че в случай че са мои депутати влязат в Народно събрание по дънки, за наставление ще ги вадим пред Народното събрание и... 50 камшика на гол г*з. Това е пренебрежение и към институцията и към българския народ. Излиза, че те не знаят по какъв начин да се облекат. "

Кубрат Пулев разяснява и новия политически план на Кирил Петков и Асен Василев „ Продължаваме промяната ” "

„ Завършили „ Харвард ” - няма неприятно. Ние сме приключили УНСС, но да забележим „ Харвард ” ли ще е, Софийският университет ли ще е, по какъв начин ще станат нещата? За страдание доста мъчно може да се получи, при по този начин стеклите се условия. "

Според него народът ни обича мощни политици,  „ по тази причина дълго време се бяха хванали за Бойко Борисов. Аз самият бях един от хората, които са му симпатизирали и са дали своят вот за него. Но той се умори и спря да се развива. Със сигурност ще се появят доста нови политически планове, само че и доста пишман политически планове. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР