Кубрат Пулев спечели втори пореден търг за свой мач, този

...
Кубрат Пулев спечели втори пореден търг за свой мач, този
Коментари Харесай

Кобрата спечели търга за мача с Милър, сумата е впечатляваща

Кубрат Пулев завоюва втори следващ търг за собствен мач, този път против непобедения американец Джарел Милър. От името на българина още веднъж наддаваше компанията на българския боксов управител Ивайло Гоцев " Епик Спортс ". Тя извади впечатляваща оферта от над 2 милиона $. Другото предложение беше на промоутърите и мениджъри на Кобрата - " Зауерланд " – за 1 милион, написа trafficnews.bg.

Миналия месец още веднъж " Епик Спортс " надцакаха " Зауерланд " и компанията на Еди Хърн - " Мачрум " за дуела Пулев - Дилиън Уайт. Впоследствие англичанинът не одобри изискванията на Кобрата и избра да се бие в края на юли с някогашния международен първенец Джоузеф Паркър.

Все още няма детайлности по кое време и къде ще се състои дуелът Пулев - Милър. Според профилираните медии, в случай че срещата е в България, тогава евентуално американецът ще се откаже. Милър ще получи 25% от целия хонорар, до момента в който за Кобрата е останалата сума, написа sportal.bg. Победителят от тази среща ще стане формален кандидат за купата на Международната боксова федерация в тежка категория. Поясът е владеене на Антъни Джошуа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР