Кубрат Пулев спечели поредната си важна битка в своята професионална

...
Кубрат Пулев спечели поредната си важна битка в своята професионална
Коментари Харесай

Кубрат Пулев победи Райдъл Букър с единодушно съдийско решение!

Кубрат Пулев завоюва следващата си значима борба в своята професионална кариера.

В 10-рундов боксов мач, Кобрата надви по безапелационен метод над американеца Райдъл Букър.

Двубоят приключи с победа с единомислещо съдийско решение за Кобрата - 99:91, 98:92, 98:92 .

Пулев господства противника си в 9 от всички 10 рунда и справедливо стигна до крайния триумф.

Кобрата пусна 690 удара, от които съумя да пласира 163 !
 Снимка 452044
Източник:

Преди броени дни софиянецът получи специфична резолюция от Международния боксов съвет. С нея неговото право на формален кандидат за короната се удостоверява.

По-важното е, че с писмото Пулев получи гаранция, че първенецът на Международната боксова федерация би трябвало да се бие с него най-късно до 31 май.

Проследихте в ТОПСПОРТ борбата на Кобрата на американска земя:
Сортирай

преди 2 минути
Категорична победа за Кубрат Пулев!
Двубоят приключи с победа с единомислещо съдийско решение за Кобрата - 99:91, 98:92, 98:92!

преди 7 минути
ПОСЛЕДЕН РУНД!
Получава указания да търси удари в тялото Кобрата. Така и прави. След това още веднъж забива дясно кроше в лицето на противника си. Две минути... Опит за офанзива на Букър. Не е сполучлива. Букър до въжетата. Както е от самото начало. Минутка до края... Тридесет секунди... Серията от удари в главата на Букър като че ли няма край. Надмощие на Пулев. Доминация и сигурна победа за Пулев.

преди 11 минути
9 РУНД
Букър прави няколко крачки обратно, по-късно се опитва да влезе в клинч, с цел да се придвижи към центъра на кръга. Впоследствие обаче още веднъж е върнат към въжетата. Пълна доминация на Пулев. Викове " Победа! " се чуват в залата. Реферът все по-често разделя двамата боксьори. Десен в тялото, дясно кроше за Пулев. Десен прав на Пулев. С наведена глава отива към ъгъла си Букър.

преди 15 минути
8 РУНД
Букър е притиснат в ъгъла в самото начало на този рунд. Дъжд от удари в главата му. За миг се връща в центъра на кръга, само че по-късно Кубрат Пулев още веднъж го притиска към въжетата. Десен прав на Пулев. След това и дясно кроше. Отказва да падне Букър. Вкарва и два мощни ъперкъта Кобрата.

преди 19 минути
7 РУНД
Мощни десни крошета на Пулев! Притиснат е към въжетата Букър. Получава мощни удари в региона на торса. Разклатен е американецът, несъмнено. Дясно кроше на Кобрата. Букър получава ужасно доста удари. Все по-тежко диша съперникът на българина. Краят на рунда е прелестна вест за него.

преди 23 минути
6 РУНД
Серия от десни крошета на Пулев. Ляв прав. Букър е напълно нерешителен. Дясно кроше за американеца. След това и ъперкът. Реагира добре Букър на натиска на Пулев. Но Кубрат още веднъж потегля в офанзива. Две следващи крошета в главата на Букър. По-малко от минута до края на рунда. Залъгващи придвижвания на Букър. Кобрата въпреки всичко съумява да прати дясната си ръка сред двете ръкавици на противника си.

преди 27 минути
5 РУНД
Дясното око на Букър наподобява все по-зле. Кобрата търси удари точно с лявата си ръка. Ляво кроше в главата на Кубрат. Букър е притиснат към въжетата. Серия от удари за Пулев. Ляво кроше за Пулев! Букър стартира да пристъпва все по-неуверено. Американецът получава серия от удари. Не съумява да пласира нито един. Силен рунд за Кубрат Пулев, още веднъж.

преди 31 минути
4 РУНД
Ляв прав, по-късно дясно кроше за Букър. Ъперкът на Кобрата в тялото на противника му. Десен прав за Букър. Дясно кроше за Пулев. Десен ъперкът за Кубрат в главата на противника му. Усети какво ще направи Букър и го нападна. Натиск на Пулев. Десен в тялото на Букър. След това и ляво кроше. Добър край на рунда за Кубрат Пулев.

преди 35 минути
3 РУНД
Атака за Пулев в самото начало на тази част. Атака ляв-десен. След това мощно дясно кроше. Комбинации от два и три удара за Кобрата. Две десни крошета на Кубрат. Атаката на Букър по-късно включва ъперкът в тялото и ляв прав. Ляво кроше на Букър. Десен прав и ляво кроше за американеца. Размяна на леви крошета за край на този рунд. Дясното око на Букър е съвсем затворено...

преди 39 минути
2 РУНД
Във втория рунд Букър работеше добре с ръцете си, като вкара дясно кроше. В същото време ескиважите на американеца го спасяваха на два пъти. Пробва контраофанзива с ляво кроше. Не се получи. Кобрата притиска противника си до въжетата. Вкарва два тежки удара с дясната си ръка. Десен прав на Кобрата. Последва ляв ъперкът на Букър. Силен втори рунд за Кобрата.

преди 43 минути
1 РУНД
Букър стартира с ляв прав. Последваха и удари в тялото и такива в лицето на Пулев. Той отговори с акция от няколко следващи крошета. Равностойно начало. Последва напън на Кобрата. Рундът приключва с замяна на леви прави.

Последно обновяване в 05:16 ч. на 10.11

преди 47 минути
Всичко е готово за началото!
Двамата боксьори към този момент са на кръга.

преди 2 часа
Подкрепа за Кобрата от българска агитка във Фресно  Снимка 452044
Източник:

преди 2 часа
Мнението на експерта, обещано пред ТОПСПОРТ  Михаил Таков пред ТОПСПОРТ: И Кубрат, и Тервел са оптимално стимулирани, нищо няма да ги спре
Михаил Таков пред ТОПСПОРТ: И Кубрат, и Тервел са оптимално стимулирани, нищо няма да ги спре

" Кобрата ще подходи деликатно и сдържано към срещата си с Букър "

преди 2 часа
Букър не спести суперлативите за самия себе си  Райдел Букър: Работя с Антъни Джошуа, ще оставя геният ми да приказва вместо мен
Букър: Работя с Джошуа, ще оставя геният ми да приказва вместо мен

38-годишният боксьор има 26 победи и 2 загуби на кръга

преди 2 часа
Кубрат не си разреши подценяване на противника, само че посочи преимуществата си  Кубрат Пулев: Много по-опитен съм и във всичко съм по-добър от Букър
Кубрат Пулев: Много по-опитен съм и във всичко съм по-добър от Букър

Двубоят на българина е плануван за 7:30 сутринта в неделя

преди 2 часа
Кобрата наподобява пределно стимулиран за значимия дуел  Снимка 452046
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР