Кубрат Пулев ще учреди партията си Велика България на 9

...
Кубрат Пулев ще учреди партията си Велика България на 9
Коментари Харесай

Кобрата: Слави Трифонов го е страх, че няма да се справи

Кубрат Пулев ще учреди партията си " Велика България " на 9 юли. 

Това потвърди боксьорът по Нова тв. Естествено, че харесваме Европейския съюз, това е бъдещето на България, само че няма да сме леви или десни, обясни Пулев. 

Интересува ме България и нейните ползи, не ме интересува какво става в Щатите, а у нас. Аз съм политик от доста години, тъй като способствам хората да обичат страната ни, изясни Пулев. Не е политика един да си направи една телевизия, различен друга и да си популяризира личната партия. България е разграден двор, сподели още той. 

Не съм казвал, че ще се кандидатирам за президент. Искам да допринеса за по-доброто бъдеще на страната, колкото мога, съобщи Пулев. 

Виждам персонални и партийни ползи, никой не се интересува от народа, гледат безусловно театрално да угодят на хората, с цел да стоят мирни, разяснява Пулев противобоството сред президента Румен Радев и някогашния министър председател Бойко Борисов.

Слави Трифонов го е боязън от самия себе си, че няма да се оправи. Не желая да охулвам никого, само че България е оставене на самотек, няма държавност, сподели Кубрат Пулев, представен от ОффНюз.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР