Кубрат Пулев ще участва в гала на 27 ноември, в

...
Кубрат Пулев ще участва в гала на 27 ноември, в
Коментари Харесай

Кубрат Пулев ще се изправи срещу шампион в смесените бойни изкуства в САЩ

Кубрат Пулев ще взе участие в церемония на 27 ноември, в която ще срещне първенец в смесените бойни изкуства (ММА). Компанията " Трилър " заяви, че българският боксьор е измежду имената, които ще се включат в галата " Тriad Combat ", чиято концепция е боксьори да се изправят против ММА състезатели със специфични правила, с които двете страни ще имат равни условия.

Събитието ще се организира на бейзболния стадион " Глоуб лайф фийлд " в Арлингтън, Тексас, а част от шоуто ще е и осъществяване на " Металика ".

" Triad Combat " е революционен, нов военен екипен спорт, в който ще бъдат събрани разпоредбите на бокса и ММА. Бойците ще се срещнат в особено изработен триъгълен кръг в рундове по две минути, като професионалните боксьори ще се бият с ММА бойци ", оповестиха от " Трилър ". От компанията прецизират, че бойците ще бъдат при равни условия, като ще се употребяват специфични ръкавици.

В известието се споделя още, че в обособени мачове галата ще вземат участие Пулев, някогашният повторен първенец в тежка категория в UFC Франк Мир, както и някогашната звезда в UFC Майк Пери. Официално към момента не е ясно кой ще е противник на българина.

Според реномирания боксов публицист в Съединени американски щати Дан Рафаел Пулев може да е в основния мач на събитието и да срещне някогашния първенец в лека тежка категория в UFC Витор Белфорт, който през септември в боксов мач. Рафаел обаче прецизира, че към момента се водят договаряния.

Компанията " Трилър " отбелязва една година от основаването си на 28 ноември. Именно тя съумя да в мач против Рой Джоунс, както провежда и на Ивендър Холифийлд.

Per sources, the main event of this " Triad Combat " event is supposed to be vs.. Deal not signed yet but they`re working to finalize it.
— Dan Rafael (@DanRafael1)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР