Кубрат Пулев ще се опита да свали Антъни Джошуа от

...
Кубрат Пулев ще се опита да свали Антъни Джошуа от
Коментари Харесай

На Острова: Кубрат Пулев ще се бие срещу Джошуа и за най-големия си хонорар досега

Кубрат Пулев ще се опита да смъкна Антъни Джошуа от международния връх във втория си опит като кандидат за международната купа. Двубоят на Кубрат против Джошуа е в събота на " Арена Уембли " и всички погледи са ориентирани към двамата боксьори.

Двамата трябваше да се изправят един против различен през юни, само че пандемията осуети проектите им. Кобрата има 8 следващи дуела без загуба, като единствената му е против Владимир Кличко. А в този момент с изключение на за популярност, българинът ще се бори и за не малко пари. The Sun обръща внимание на това какво е спечелил до момента Пулев и защо се бори.

Какво е финансовото положение на Кубрат?

Според Celebrity Net Worth то е към 6.5 милиона английски лири ($ 8 милиона. Повечето от тези пари са извоювани от някои от огромните му борби в бокса, в това число дуелите с Кличко, Дерек Чисора и Хюи Фюри. Пулев обаче ще завоюва най-високия си хонорар в конфликта си с Джошуа.

Колко ще завоюва Кубрат Пулев за борба с Антъни Джошуа?

Очаква се Пулев да прибере страхотните 5 милиона паунда за срещата си с Джошуа, с който в началото трябваше да се изправи през октомври 2017 година Понастоящем е незнайно какъв брой Джошуа ще прибере за последната си отбрана на купата, като ще е много по-голяма.

От изданието обаче напомнят, че сумата на Кобрата може доста да намалее, в случай че се придържа към обещанието, което даде . А точно да подари половината от хонорара си, с цел да помогне в битката против ковид.


" Ще рискувам половината от хонорара си за багра с Джошуа на тези герои, които водят борба с вируса. Ще дам на лекарите, медицинските сестри и клиниките цялото съоръжение, което е належащо за противопоставяне на пандемията ", съобщи Кобрата преди няколко месеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР