Кубрат Пулев ще се изправи в Лондон на 12 декември

...
Коментари Харесай

Кобрата: Вътрешно усещам, че ще победя Джошуа |

Кубрат Пулев ще се изправи в Лондон на 12 декември против международния боксов първенец в тежка категория във версии WBA, WBO и IBF Антъни Джошуа.

Кобрата отпътува през днешния ден за Острова, а преди отпътуването си даде особено изявление за предаването " Спорт и музика " на стратегия " Хоризонт " на БНР.

Пулев счита, че и през юни, когато в началото трябваше да се състои мачът, и в този момент, е бил задоволително добре квалифициран.

" Смятам, че всяко едно в допълнение време е в моя изгода, тъй като човек натрупа опит. "

" Видях, че Джошуа е като мен. Може да бъде надвит. Всеки боксьор има мощни и слаби страни. Не съм от вида хора, които търсят разузнавачи, с цел да схвана по какъв начин се усеща в този момент противникът. Важното е аз по какъв начин се усещам, а не да се дебнем ", сподели още Кобрата.

Той показа, че се усещам здрав и че отива за победа в столицата на Англия.

" В " балона " в Лондон всичко мога да върша. Подготовката ще продължи там. Седмицата преди мача не се тренира толкоз интензивно, само че се поддържа формата ", изясни Пулев.

Той акцентира, че златно предписание в бокса е, че не трябва да се излиза безусловно за нокаут, тъй като можеш да загубиш.

" Важното е да победя, дали с нокаут или по точки - няма значение. Това, че е по-млад с 8 години от мен не му дава преимущество. Все отново не е на 23 години, а на 30 и... Даже на мен ми дава преимущество. Отговорността не е толкоз огромна върху мен, него го считат за любимец, тъй че това е преимущество за мен ", сподели Кобрата.

И още:

" Като жанр на игра, той е комфортен за мен. Видяхте го и против Анди Руис. Първо загуби, а след това едвам победи. Аз считам, че против Руис щях да печеля умерено. "

" Ще разгадавам на своя екип при отсъствието на български почитатели в залата. Подкрепата, която хората дават пред екраните, любовта, която ми изпращат. Това се изпраща в космоса като трептения, това е най-голямата поддръжка. "

" Вътрешното ми чувство е за победа ", приключи Кубрат Пулев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР