Кубрат Пулев ще се изправи в двубой за една от

...
Кубрат Пулев ще се изправи в двубой за една от
Коментари Харесай

Кубрат Пулев ще се бие за световна титла

Кубрат Пулев ще се изправи в дуел за една от международните трофеи на WBA (редовна) в тежка категория. Това заяви един от най-популярните боксови публицисти Дан Рафаел, съгласно който Кобрата ще излезе на кръга против Махмуд Чар от Германия.

Боксовият мач сред двамата е плануван за март 2024 година в България.

Според Рафаел документите за срещата са подписани и напълно скоро новината ще бъде оповестена публично, като двете страни са постигнали единодушие мачът да е в София.

Американецът твърди, че Чар е обмислял да се боксира с Дерек Чисора, само че проектите му са пропаднали. Така германецът от сирийски генезис, който има баланс от 34 победи (20 с нокаут) и 4 загуби, ще срещне Кобрата.

На професионалния кръг Чар има 38 мача, от които е спечелил 34. Две от загубите му са против Виталий Кличко и Александър Поветкин, като това са и най-сериозните имена, против които той се е изправял.

Последният мач на Кубрат Пулев бе през декември 2023 година, когато победи по точки Анжей Вавжик на церемония вечерта в Коста Меса. Българинът към този момент има два мача за международните трофеи на сметката си, само че загуби и двата против Владимир Кличко и Антъни Джошуа.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР