Кубрат Пулев ще се бие с Дилиън Уайт на стадион

...
Кубрат Пулев ще се бие с Дилиън Уайт на стадион
Коментари Харесай

Кубрат ще се бие с Уайт на “Васил Левски” в центъра на София

Кубрат Пулев ще се бие с Дилиън Уайт на стадион “Васил Левски” в София, заяви “БТВ”. Сблъсъкът сред двамата е плануван за месец август, а спечелилият от него ще си уреди среща с Антъни Джошуа за 4 от общо 5-е пояса в тежка категория, владеене на англичанина.

Пулев към този момент един път се боксира пред родна аудитория, като през 2016 година победи Самюел Питър в “Арена Армеец” пред 15 хиляди фенове. Големият интерес към срещата е убедило промоутърите да създадат идната борба на Кубрат на стадион “Васил Левски”, където се чака да участват съвсем 50 хиляди почитатели по трибуните. Ако концепцията се реализира, това ще е казус за България боксов мач да се организира на футболен стадион.

“За мен най-важното е да развеселявам българите и българската аудитория. Това ще бъде една невероятна атмосфера и ще е мач, който в действителност остава в историята. Уайт е много рисков противник, само че ще му покажа кой е по-добрият и че боксът е образован спорт за интелигентни хора”, показа Пулев.

Уайт е вторият по мощ английски боксьор сега след Антъни Джошуа. Той има на сметката си 23 победи, 17 от които с нокаут, и единствено 1 пораджение, точно от Джошуа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР