Кубрат Пулев ще получи по-голям хонорар за мача си за

...
Кубрат Пулев ще получи по-голям хонорар за мача си за
Коментари Харесай

Кубрат лапа двойно повече пари от очакваното на 28 октомври

Кубрат Пулев ще получи по-голям хонорар за мача си за международните трофеи против Антъни Джошуа , в сравнение с бе в началото оповестено. Поне по този начин твърди британският вестник “Дейли Стар ”, като добавя, че Кобрата ще се снабди с най-големия чек в кариерата си - 4 милиона паунда , написа sporta.bg 

Общият доход от дуела на 28 октомври в Кардиф ще бъде към 30 милиона лири, а 16 от тях ще отидат на сметката на Джошуа. Точно толкоз той сграбчи и при успеха над Владимир Кличко, като тогава “портфейлът ” на борбата бе по-голям - 42 милиона - само че двамата си разделяха хонорар ите по равно. Сега лъвският къс е за настоящия международен първенец на Международнта боксова федерация и Световната боксова асоциация. 

Цифрите, оповестени от “Дейли Стар ”, са по-големи спрямо тези от “Сън ”, според който сумата за българина ще е към 2 милиона паунда.

10 милиона лири ще бъдат доход ите от билетите на стадиона, който се чака да бъде цялостен - 80 хиляди заети седалки. Sky чака да дойдат 800 хиляди поръчки за “pay-per-view ”, което ще обезпечи още 16 милиона, а в Съединени американски щати посредством Showtime прогнозите са за още 3 000 000. 1 000 000 пък са подсигурени от други спонсорски контракти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР