Кубрат Пулев ще излезе на ринга в Чикаго през есента,

...
Кубрат Пулев ще излезе на ринга в Чикаго през есента,
Коментари Харесай

Кобрата срещу Александър Димитренко пред 20 000 зрители в Чикаго през есента

Кубрат Пулев ще излезе на кръга в Чикаго през есента, а най-вероятно негов противник ще бъде украинецът Александър Димитренко, с който към момента се водят договаряния.

Двамата ще се изправят пред повече от 20 000 фенове в най-голямата зала в Чикаго - " Юнайтед център ". Това научи кореспондентът на bTV оттатък Океана - Симеон Гаспаров, минути след края на 11-ия мач в професионалната кариера на брата на Кобрата - Тервел.

Мачът сред Кубрат и Димитренко ще дефинира бъдещия главен кандидат за купите в тежка категория, които са владеене на Антъни Джошуа.


Първоначално Кобрата трябваше да се боксира с Дилиън Уайт и даже доближена до него компания завоюва търга за образуване на мач в София през август 2018 година Британецът обаче се отдръпна от договорката. Така Пулев ще би трябвало да се изправи против идващия в ранглистата на IBF - Александър Димитренко. Двамата са се срещали един път на кръга, като през 2012 година Кобрата нокаутира украинеца.

На церемония вечерта в Чикаго мач ще има и Тервел Пулев. За него това ще е трета среща във Ветровития град. Той към този момент реализира две победи пред многочислената българска аудитория - против Скот Фъртел през март и Армандо Анкона в ранните часове на 9 юни.

" Имаме резервирана дата за тази есен и скоро ще обявим датите, на които братя Пулеви ще участват ", разкри пред bTV промоутърът на боксьорите в Съединени американски щати Ивайло Гоцев.

Участие в шоуто през есента са удостоверили още Томаш Адамек и Мариуш Вах. Плановете се по време на вечерта да се изиграят 8 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР