Кубрат Пулев се закани да нокаутира Антъни Джошуа. Кобрата, който

...
Кубрат Пулев се закани да нокаутира Антъни Джошуа. Кобрата, който
Коментари Харесай

Кобрата намекна, че може да се отдръпне, за да има мач Джошуа - Фюри

Кубрат Пулев се закани да нокаутира Антъни Джошуа. Кобрата, който през днешния ден навършва 39 години, показа пред BoxingScene.com, че не е получавал предложение да се отдръпне, с цел да може международният първенец на WBA, WBO, IBF и IBO да провежда дуел с Тайсън Фюри за обединяване на купите с тази на WBC. В последните седмици все по-усилено се прокрадва сходна концепция, като неин създател е мениджърът на британеца - Еди Хърн.

“Имаме подписан контракт за тази борба и всичко е готово за нея, сподели Пулев. - Работихме по този контракт може би два месеца и не беше по никакъв начин елементарно да реализираме договорка. Но не щеш ли контрактът е реалност и аз съм подготвен. Не желая да очаквам. Искам шампионска борба против Антъни Джошуа и ще го набия толкоз добре, че да записва втория нокаут в кариерата си. Аз съм наложителният кандидат, а разпоредбите са такива, че той няма къде да върви. Няма значение кой желае да се боксира с него или той с кого желае да се боксира. Антъни Джошуа би трябвало да се боксира с мен. Готов съм да се срещнем на всяко едно място. Няма значение дали е в Лондон или някъде другаде. Джошуа искаше да е в Лондон и ние се съгласихме, за мен не е проблем “, сподели Кобрата.
 Българинът отговори на въпрос дали би приел да отстъпи настрана, в случай че получи такова предложение.

„ Не знам за оферта, която да ме накара да изчакам и да се отдръпна. Така че не знам дали бих приел, не съм се замислял по тематиката, тъй като желая да се кача на кръга против Джошуа. Вярвам, че този мач ще се организира до края на годината. Чаках задоволително дълго. Аз съм формален кандидат, само че съм отворен и за диалози, не е проблем. Ако някой пристигна и ми каже нещо, предложи ми нещо, може би. Не знам, само че дано е ясно, че аз желая този дуел, това е”, добави Пулев, който след загубата от Владимир Кличко през ноември 2014 година записа осем следващи победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР