Кубрат Пулев се срещна с деца от Специално училище за

...
Кубрат Пулев се срещна с деца от Специално училище за
Коментари Харесай

Кобрата: Не съм шматка, ще победя Уайт, където и да се бием

Кубрат Пулев се срещна с деца от Специално учебно заведение за възпитаници с повреден слух " проф. доктор Дечо Денев " в Музея на спорта на Националния стадион " Васил Левски ".

Кобрата разяснява договарянията за негов мач с Дилиън Уайт и идния търг за правата за дуела.
 Кубрат Пулев се срещна с деца с повреден слух в Музея на спорт @@@
" За мен това е никакво изпитание, а за тях е огромна наслада, което на мен също ми дава задоволство и благополучие. Радвам се, че ги върша щастливи и че се усмихват. Всички хора като цяло би трябвало да имаме идоли, да имаме фантазии, които да следваме. Мечтите са, с цел да се реализират. На такава възраст уповавам се да са стимулирани и да се интегрират колкото може повече в обществото.
 Кубрат Пулев се срещна с деца с повреден слух в Музея на спорт @@@
Искаха да трансформират процентите за мача с Уайт, с цел да станат 50:50, което ние оспорвахме и IBF взеха решение, че процентите остават 75:25 за мен. Сега на 17-и май е търгът, който ще дефинира кой ще вземе правата за мача и там ще се реши къде и по кое време ще е мачът. Надявам се " Зауерланд " да победят и ние да решаваме къде да бъде мачът.
 Кубрат Пулев се срещна с деца с повреден слух в Музея на спорт @@@
И Еди Хърн се изрече, че аз съм желал доста пари. Те ми предложиха 250 до 300 хиляди. Казах им - Добре, даваме ви 250 хиляди, елате в София, тъй като те споделят " Ела в Лондон ". Тогава те споделиха, че не няма по какъв начин да стане. Това, че съм българин не значи, че съм шматка. В последна сметка въпреки всичко в Лондон видяхте с Джошуа на мача с Такам съдията приключи мача от нищо, което е доста двузначно. Доста рисково е Лондон.

 Кубрат Пулев се срещна с деца с повреден слух в Музея на спорт
Смятам, че това е идеалният съперник за мен. Мисля си, че съм много по-добър от него, по-класен и мога да го победя. Минимален е шансът мачът да е в София, само че има. Трябва да излязат сметките най-после и всички участници да си получат хонорарите ", сподели Пулев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР