Кубрат Пулев се подготвя да шокира Антъни Джошуа и да

...
Кубрат Пулев се подготвя да шокира Антъни Джошуа и да
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев: Кобрата се готви да шокира Джошуа!

Кубрат Пулев се приготвя да шокира Антъни Джошуа и да се изправи против Тайсън Фюри следващата година за званието “абсолютен международен първенец в тежка категория”. Това разгласи неговият сътрудник в “Епик спорт” Ивайло Гоцев. Пред “Дейли Мейл” той съобщи, че се надява в околните дни да има съответна дата и място за борбата на Кобрата и Ей Джей за поясите на WBA, IBF, WBO и IBO.

“В лагера на Джошуа несъмнено са се концентрирали прекомерно съществено към огромните пари и гледат огромната картина, само че познайте, огромната картина сега е Кубрат и те би трябвало да се насочат точно към него. Защото той ще даде на Ей Джей най-големия пердах в живота му. Пулев ще го извади от борбата, откакто го нокаутира. В момента Кубрат мисли следното - дано те да възнамеряват и да си слагат цели, след което аз ще получа мача с Тайсън Фюри. Защото побеждавайки Ей Джей, той ще получи точно това - огромната сцена за борба с Тайсън Фюри”, разяснява обстановката Гоцев.

Очакванията бяха новата дата и място за конфликта на Кубрат с Джошуа да бъдат оповестени до края на юни. Това по този начин и не се случи, а от IBF отхвърлиха да притиснат международни
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР