Кубрат Пулев се контузи и не можа да излезе срещу

...
Кубрат Пулев се контузи и не можа да излезе срещу
Коментари Харесай

Тежък удар по Кобрата!


Кубрат Пулев се контузи и не можа да излезе против Антъни Джошуа в Кардиф. Карлос Такам замести Кобрата. А самият мач сред Джошуа и Такам предложи редица забавни моменти. В последна сметка Антъни се наложи след механически нокаут в десетия рунд.

" Срещу Пулев бих могъл да бъда малко по-ефективен. Свалих Такам в 4-ия рунд, може би Кубрат Пулев нямаше да премине през него ", разяснява Джошуа.
Ей Джей разкри, че 12-те дни за подготовка за борбата с Такам са му били извънредно незадоволителни. Ограниченото време за разузнаване на съперника му е попречило да обезпечи взривоопасния свършек, който мнозина чакаха от Джошуа, написа " Спортал ".

" Такам е по-нисък, той знае по какъв начин да употребява дясната си ръка, това е, което направи смяната на противника забавна за мен. Той се занимава с момчета като мен всеки ден във фитнеса, а аз не срещам момчета като него толкоз интензивно ", сподели още международният първенец.

Така полемиките по отношение на кой би победил в пердах сред Антъни и Кобрата не престават. Повечето мнение клонят към Ей Джей, самият британец показва високо самочувствие.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР