Кубрат Пулев разкри душата си относно това какво чувства след

...
Кубрат Пулев разкри душата си относно това какво чувства след
Коментари Харесай

Кобрата разкри душата си, вижте първата му реакция след контузията

Кубрат Пулев разкри душата си по отношение на това какво усеща след получената травма, която му попречи да се изправи против Антъни Джошуа. Най-добрият наш боксьор употребява персоналния си профил във Facebook, с цел да осведоми обществеността.
Ето какво написа Кобрата:
Здравейте, другари!
Наясно съм, че новината за моята травма и последвалата анулация на мача сред мен и Антъни Джошуа за международната купа ви е изненадала.
Не ми бе елементарно да взема това решение! Знам, че на мое място съвсем всеки различен би избрал да се качи на кръга в Кардиф все пак и да прибере няколко милиона.

Всеки различен, само че не и аз!

В моя живот и в моя свят не всичко е пари. Научил съм, че човек влиза в борба с цел да я завоюва. Разбрал съм, че без значение от превратностите на живота човек не трябва да изневерява на своите убеждения.

Антъни Джошуа би трябвало да пази международните трофеи против здрав противник и аз се веселя, че той към този момент има подобен.
Аз оставам още по жаден за тази борба и считам, че е единствено въпрос на време. Именно сходни провокации карат сърцето ми да бие мощно и да чувствам че съм същински жив.

В интервал от една седмица опитахме всичко с цел да оздравим травмата, само че всяко нещо си желае своето.

Приемам го, като знак. Щом Бог по този начин е решил, значи по този начин е трябвало да стане. Все по този начин ще бъда себе и няма да предам правилата си. Няколко милиона повече няма да ме създадат нито по-богат, нито по-щастлив.

Моето благосъстояние е безрезервната любов на българския народ, от който постоянно черпя мощ и ентусиазъм и който ми дава смисъл на всичко което върша!

Благодаря от сърце на всички българи за вярата и поддръжката! Те значат доста за мен, изключително в миг като този!

Продължаваме напред!
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР