Кубрат Пулев разказа своята версия за случилото се с журналистката

...
Кубрат Пулев разказа своята версия за случилото се с журналистката
Коментари Харесай

Кубрат за Джени Суши: Не съм я хващал за дупето!

Кубрат Пулев описа своята версия за случилото се с журналистката Дженифър Равало, известна още като Кралицата на голото суши.

Българският боксьор, който бе изправен пред Спортната комисия в Калифорния по две обвинявания, едното от които за полов тормоз, се извини за целувката, която насочи на Суши след мача си с Богдан Дину, само че отхвърли да е имало освен това и по-специално да е слагал ръце върху задните ѝ елементи, както тя твърди.
Джени Суши след празненството: Да, забавлявах се! Адвокатът на Пулев също свидетелства на чуването в Калифорния
" Бях в еуфория, мога да го сравня със положение на човек, който е под въздействие на опиати. Целунах я, тя бе покрай мен. Действах прочувствено. Съжалявам доста и ѝ се оправдавам. Бях извънредно разчувствуван. Бях благополучен и когато ми задаваше въпросите се почувствах още по-щастлив. Следваха въпрос след въпрос ", описа Пулев.

" Първо не можех да давам отговор, второ желаех да се развеселявам на успеха и от еуфория, с цел да приключа изявлението я целунах. След това тя сподели добре, благодаря. Зарадва се, сподели ми, че съм бил необикновен и аз ѝ споделих добре, довиждане, и я прегърнах. Не съм я хващал за дупето! Няма такова нещо. Просто я прегърнах и тя мен и тя си отиде. Всичко бе до там

Кубрат разкри също, че Суши го обсипвала с похвали от самото начало, което го предиздвикало да се усеща неловко. Равало била настоятелна и в хотела, където се стигнало до втора целувка.
Кубрат пред Спортната комисия: С Джени Суши се целунахме и на празненството Пулев чака институцията да се отнесе заслужено към случая
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР