Кубрат Пулев проведе среща със студенти в Пловдив, на която ...

Кубрат Пулев проведе среща със студенти в Пловдив, на която

Кубрат Пулев разкри интересни неща за детството си и бокса

Кубрат Пулев организира среща със студенти в Пловдив, на която описа откровени истории, в това число и за детството си. Боксьорът гостува във Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система.

" Баща ми е от Пловдив, Бог да го елементарни! Беше доста мощен човек. Той ни даде пътя в живота. Мечтата му е била да има момчета, които да направи боксьори. Първо са се раждали единствено девойки, имам три сестри, след което се раждам аз и след това брат ми. Баща ми даже е желал и трето момче, само че майка ми му споделила: " Ако някоя комшийка се съгласи-действайте си, само че аз не желая! ". Ние сме отгледани с доста обич. Не съм имал фантазии да ставам боксьор, а по-скоро това бе фантазията на татко ми. Още от доста малки той ни учеше по какъв начин да се пазиме, когато ни атакуват. И по този начин малко по малко станахме боксьори. Бях едва детенце с огромна глава, само че ги биех по състезанията ", съобщи Пулев.

" Баща ми обясняваше по какъв начин аз и брат ми ще обикаляме по целия свят и ще спим в най-скъпите хотели. Хората не му имаха вяра, когато говореше тези неща, тъй като бяхме доста оскъдно семейство-пет деца, доста мъчно беше на родителите ни. Изключително оскъдно живеехме. Но в никакъв случай не съм мислил за пари. Трябва да вярвате в себе си и да се изправяте, когато паднете ", добави Кобрата.

" Баща ми ни заплашваше с брат ми. " Ако схвана, че сте пушили или взели опиати-не ви различавам, не сте мои деца! ". Това бяха думите му. Нещата при децата не стават с пердах. Това са способи, посредством които той ни настройваше. Непрекъснато ни повтаряше какъв брой ни обича ", описа боксьорът.

Попитан за най-тежкия си мач, Кобрата не отговори съответно-" Българският професионален бокс не е развъртян добре. Когато съм се изправял против огромни боксьори, съм се чувствал като че ли проправям тази пътека. С моя разсъдък и средата тук е доста мъчно. Фюри и Джошуа са международни шампиони, те са подготвени за това. Там боксът е на висота, има почитание. Всеки път, когато се качвах на самолета за Германия, изпадах в меланхолия. Баща ми разказваше за какво ме е кръстил Кубрат. Знаете ли, карали са ме да си сменя името, с цел да звучи по-задоволително за чужденците. И за секунда не съм си го помислял, не мога да го създам ", съобщи Пулев.

Източник: fakti.bg