Кубрат Пулев проговори за раздялата си с Андреа пред „Монитор”.

...
Кубрат Пулев проговори за раздялата си с Андреа пред „Монитор”.
Коментари Харесай

Кубрат: Скарахме се жестоко с Андреа

Кубрат Пулев проговори за раздялата си с Андреа пред „ Монитор”. Спортистът призна, че двамата към този момент не са дружно и изясни: "Скарахме се доста извънредно няколко пъти, разделихме се няколко пъти.



Тя е необикновен човек, неповторим, говорихме си доста по въпроса, само че в последна сметка, когато няма съгласие и една връзка дълго време не върви към развиване и за двете страни е редно да се откри път да тръгнат нещата по напълно друг метод. По жълтите сайтчета се изписаха колосални нелепости.

То не бяха свободни съчинения, то не бяха откровени неистини. Призовавам здравомислещите и интелигентните българи да не си губят скъпото време с този вид издания, с цел да не бъдат заблуждавани с сходни изявления. Не мога да спра това, само че утехата ми е, че един стойностен човек в никакъв случай не би изгубил и минута от живота си, с цел да чете сходни долнопробни измислици. Ровенето в персоналния живот е пошла активност, която мен ме отвращава”.

Пулев е безапелационен, че всеки като него „ има потребност от две неща, с цел да успее – успокоение да се труди, тъй като без добра подготовка и най-талантливия е жертван на неуспех и мотивация да не стопира да се развива, да желае още и още по-далеч да стигне, още по-високо да се качи. Човекът до спортиста би трябвало да му дава крила, би трябвало да го кара да лети”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР