Кубрат Пулев получи подкрепа по темата с целувката, която отправи

...
Кубрат Пулев получи подкрепа по темата с целувката, която отправи
Коментари Харесай

Андреа защити Кубрат за Българската целувка

Кубрат Пулев получи поддръжка по тематиката с целувката, която насочи към американската журналистка Дженифър Равало от най-близкия човек до себе си – обичаната си жена Теодора Андреева, заяви бТВ.

В деня, в който боксьорът и неговата изненадваща целувка от неделя рано сутринта в Калифорния са в епицентъра на всички международни медии, а медията на известната като Кралицата на сушито „ Вегас Спортс Дейли ” разгласява публична позиция, с която дава сигнал, че ще организира „ свое следствие ”, певицата отбрани Кобрата в персоналния си профил във Facebook.



Световните медии за Българската целувка



„ Има дни, в които ми се желае да имам вълшебната пръчка на времето, с цел да предпочитам епохата в която желая да пребивавам. Последните дни си мисля за предишния век, който роди половата гражданска война, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на обич, другарство и пристрастеност, а не „ принудителен опит за полов тормоз ”, написа Андреа, чиято връзка с Кубрат датира от преди 12 години.

„ Не желаех да приказвам по тематиката, тъй като за мен тя е по-скоро смешна, в сравнение с сериозна! Но не одобрявам, когато хората злоупотребяват.

В изказване на “Vegas Sport Daily ”, разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е засегната и шокирана. Как е допустимо човек, който самичък си качва сходно видео, да твърди какъв брой е засегнат от него ”, се споделя още в поста на русокоската.

„ За мен това е една смешка и по-скоро комична обстановка! Иначе по отношение на сушито... Всички го обичаме, само че когато рибата е прясна, а оризът не е мощно преварен ”, приключва Андреева, а обявата й е съпроводена с обща фотография с Пулев и е преведена и на британски език.

В неделя рано сутринта Кубрат Пулев реализира най-драматичната си победа в професионалната кариера -  с нокаут в седмия рунд над Богдан Дину. От четвъртия рунд на мача в тежка категория в Коста Меса, щата Калифорния той се боксираше с ужасяваща аркада над лявата вежда, а срещата на няколко пъти бе пред прекъсване, поради голямото количество кръв, която бе спряна като по знамение от именития кътман Руди Ернандес.

Минути след мача, той даде изявление пред добилата международна популярност около тази история журналистка, а след последния си отговор я целуна. Двамата се познават добре, а по-рано през днешния ден боксьорът призна на собствен ред в обществените си профили, че тя даже се е включила към него и компанията му в празнеството след триумфа над Дину.

Самата Дженифър пък досега се въздържа от коментар по тематиката, само че през днешния ден изтри остаряла фотография с Пулев от своя Инстаграм профил.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР