Кубрат Пулев победи Богдан Дину в спираща дъха битка, но

...
Кубрат Пулев победи Богдан Дину в спираща дъха битка, но
Коментари Харесай

Целувката на Кобрата може да му създаде сериозни проблеми

Кубрат Пулев победи Богдан Дину в спираща дъха борба, само че към този момент втори ден доста повече се разяснява не самия мач, а целувката, която Кобрата лепна на репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши. След изявлението Кубрат награби нищо неподозиращата репортерката и я целуна в устата, оповестява Sportal.bg.

"Моментът беше малко неуместен и чудноват ", съобщи Джени Суши пред news.com.au.

Нейният началник Майк Диксън обаче разкри, че тече следствие на обстановката. „ Добро утро, на 23 март 2019 година след мача сред Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници в лицето на Джени Суши бе жертва на нежелана, непредвидена и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев в миг, в който тя се опитваше да организира изявление с него след срещата”, написа Майк Диксън в публично мнение.

„ Работим безспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за следствие на въпроса и да предприемем верните стъпки и дейности по-късно злощастно събитие. Искаме да бъде ясно, че Vegas Sport Daily цени сигурността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всевъзможни рейтинги, кликове и облаги. Също по този начин сме горди от обстоятелството, че предоставяме платформа на нашите публицисти, които споделят същата обич към спорта и качественото съдържание”, написа още той.

„ Това, което се случи на госпожа Суши бе изцяло безпричинно и ние споделяме нейния потрес, болежка и отвращение. На второ място, Vegas Sports Daily се гордее с това, че е платформа, която пази и прави оценка дамите и техния принос към компанията и самата спортна промишленост. Искаме да бъдем ясни, че дамите би трябвало да се усещат сигурни и спокойни, с цел да извършват техните отговорности, без злоупотреби и тормоз на работното място ", продължава изказването.

"Г-жа Суши е скъп член на нашия екип и не утвърждаваме нарушаването на персоналното пространство на нашите чиновници по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад госпожа Суши, до момента в който се опитваме да разгадаем този въпрос. Ще оповестим спомагателни елементи, когато ги разкрием”, написа още шефът на Vegas Sports Daily Майк Диксън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР