Кубрат Пулев планира мач през май или юни в Чикаго.

...
Кубрат Пулев планира мач през май или юни в Чикаго.
Коментари Харесай

Кобрата планира мач в Чикаго

Кубрат Пулев възнамерява мач през май или юни в Чикаго. Това съобщи самият той пред fightnews.com. Яснота по отношение на бъдещия дуел на Кобрата се чака да има идващите седмици.

"С моя екип обсъждахме опцията за дуел против Томаш Адамек в Чикаго, само че той е зает с мач на 21 април в Полша и за него е прекомерно скоро да излезе отново на кръга на мечтаните от нас дати през май или юни ", разяснява Пулев.

Българинът сега е в Чикаго, с цел да поддържа по-малкия си брат Тервел, който ще има мач в петък против американеца Тристан Джеймс в полутежка категория. Кубрат посети залата в града "Уинтръст Арина " и остана впечатлен.

"Това е ужасно място за бокс. Чикаго е страховит град с доста българи, поляци и други народи, които с наслада биха гледали забавни мачове. Сигурен съм в това. Ще се боксирам тук най-малко един път, а по-късно ще забележим какво ще стане ", разяснява още Кубрат Пулев.

"Мога да срещна всеки, на всяко място, само че бих желал да предизвикам полски противник, изключително Артур Шпилка, Мариуш Вах - ще ви удрям в личния ви град ", сподели още той.

Кубрат Пулев също по този начин предвижда, че международният първенец на WBC Дионтей Уайлдър ще победи в събота кандидата Луис Ортис.

"Двамата са положителни боксьори, само че Уайдър ще завоюва. Ортис изобщо не трябваше да получава опция да бие против Дионтей, тъй като беше заловен със неразрешени стимуланти. Не е почтено по отношение на другите боксьори, когато измамниците се връщат толкоз бързо на кръга. Всеки, който е заловен с допинг, би трябвало автоматизирано да бъде дисквалифициран за две години. Но това е бокс, спорт без правила. Мразя измамниците, тъй като аз работя прекомерно крепко, с цел да реализира всичко ", сподели Кобрата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР