Кубрат Пулев отново бе поставен в ролята на боксьора, който

...
Кубрат Пулев отново бе поставен в ролята на боксьора, който
Коментари Харесай

Хърн пак забрави за Кобрата

Кубрат Пулев още веднъж бе подложен в ролята на боксьора, който няма никакъв късмет против Антъни Джошуа и международният първенец на IBF, WBA, WBO и IBO просто ще отметне задължението си против българина. Това звучи от думите на сътрудника на британеца Еди Хърн, който разгласи, че към този момент има сигурна дата за пердах на Ей Джей с първенеца на WBC Тайсън Фюри.

На Острова мечтаят да видят този конфликт, който би могъл да дефинира новия безспорен №1 в тежка категория- И съгласно Хърн това ще се случи на 21 април следващата година, най-вероятно на стадион “Уембли” в Лондон.

За да може да се осъществя проектът обаче, Джошуа би трябвало да победи Кобрата на 12 декември в “О2 Арена” още веднъж в британската столица. А Краля на ромите да нанесе първо проваляне в 21-ия мач на Агит Кабайел седмица по-рано.
 “Вече има дата за мач на Джошуа и Фюри. Не виждам причина двамата да не се бият на 21 април. Единственото, върху което работим сега, е правата за лъчение на срещата. Това е единственият дуел, който има смисъл да бъде проведен през идната година. Щабовете и на двамата имат вяра, че ще победят. Искам Ей Джей да стане безспорен международен първенец и той е доста покрай реализиране на тази цел”, разяснява Хърн.

Той дефинира Фюри като най-хубавия шоумен в дивизията, само че във връзка с боксовите умения Джошуа нямал еднакъв.

“Те са изцяло разнообразни, като деня и нощта, а общото е, че са страхотни боксьори. Това прави и мачът толкоз огромен и мечтан от всички. Не тъй като са британци, а тъй като са изцяло разнообразни персони. Тайсън не наподобява като да е нещо изключително във връзка с физиката, до момента в който Джошуа като че ли е планина от камъни. Двамата минаха през доста - Фюри през меланхолия, опиати и съществено затлъстяване, а Джошуа - душевен се възвърне след мача с Руис. Тайсън обаче е шоумен, до момента в който Джошуа е човек на работата”, сподели още Хърн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР