Кубрат Пулев официално призна, че се радва на нова любов

...
Кубрат Пулев официално призна, че се радва на нова любов
Коментари Харесай

Андреа отвърна на Кобрата след признанието му за новата любов

Кубрат Пулев публично призна, че се радва на нова обич след дългия си романс с фолкпевицата Андреа

„ Аз съм човек, който има потребност то обич и естествено, имам човек до себе си. Тези връзки са извънредно комплицирани и аз постоянно споделям: Хора, не се бъркайте, тъй като във всичко друго можеш да дадеш съвет, да дадеш мнение, само че в персоналните връзки не може човек да се бърка, тъй като в никакъв случай не мое да знаеш тъкмо какво е “, показа Кубрат пред Нова телевизия, написа България Днес.

Боксьорът няма потребност от това да се демонстрира обществено с новата си половинка и даже напомни опита си до момента. „ Видяхте какъв брой дълго – 13-15 години, бях с човек, който е прочут. Бяхме в общественото пространство… Любовта няма потребност от показност. Тя просто е обич и на напълно друго равнище. Баща ми споделяше, че най-важният въпрос е кой е индивидът до теб. Кой ще избереш. И беше прав “, споделя още Кобрата.

Андреа не одобри задушевно новината и даде няколко знака, от които се схваща какво мисли по въпроса. Тя показа клип от интернет риалити формат, предаван преди време за връзките сред двамата. „ Тя се унищожи душевен след раздялата им . Много ми е жалост за нея. Ако не беше Андреа, той нямаше да стигне до средата. Купил е апартамент на любовницата си не поради нея. Това го знам от общ другар. Личи си, че духом тя не е добре. Много ми е тъжно, свива ми се сърцето за нея “, споделя един от участниците, като Андреа още веднъж е споделила видеото, с цел да подчертае реакцията си.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР