Кубрат Пулев очаква следващият му мач да е в САЩ ...

Кубрат Пулев очаква следващият му мач да е в САЩ

Пулев: Ще направя няколко мача, които да ме изстрелят нагоре в ранглистата

Кубрат Пулев чака следващият му мач да е в Съединени американски щати до няколко месеца. Боксьорът не е излизал на ринга през тази година, а финалният му дуел беше против Антъни Джошуа за глобалните трофеи в тежка категория на 12 декември. Пулев се срещна със студенти от Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система .

" Най- евентуално до няколко месеца ще имам мач в Съединени американски щати , с който да добия нужната рутина, а в следствие да направя още няколко мача, които да ме изстрелят по-горе в ранглистата " , съобщи 40-годишният Пулев след срещата.

Той разяснява и от Александър Усик, като чака това да се повтори и в упования реванш сред двамата." Очаквах загубата на Джошуа, казах и на другари . Ако има втори мач сред тях, чакам Усик да го нокаутира " , сподели Пулев.

Относно в третия мач против Дионтей Уайлдър, боксьорът разяснява : " Нямаше техника, хубост , имаше си малко повече махленски пердах и замяна на удари. Тежката категория е това, това е най- забавната категория. Имаше нокдауни, за мен мачът беше забавен . "

Пред студентите Пулев съобщи : " У нас всеки може да стане политик, само че не всеки - боксьор. Трябва да се занимавате с това, което обичате. "

Източник: dnevnik.bg