Кубрат Пулев обяви кога и къде планира да се завърне

...
Кубрат Пулев обяви кога и къде планира да се завърне
Коментари Харесай

Кубрат Пулев обяви кога и къде планира да се завърне на ринга

Кубрат Пулев разгласи по кое време и къде възнамерява да се завърне на кръга. “Най-рано юни или юли, евентуално в Лас Вегас”, съобщи звездата ни в тежка категория на професионалния бокс при завръщането си от Занзибар, където брат му Тервел Пулев взе участие в боксова галавечер.

Той към този момент има набелязани имена, само че за момента избира да не ги разяснява, до момента в който нещата не станат сигурни. В същото време Кобрата даде ясно да се разбере, че е подготвен да излезе на кръга против Дилиън Уайт. Именно британецът е най-спряганото име за идващ съперник на българина.

“С наслаждение бих излязъл на кръга против него, тъй като ще бъде забавен, мощен мач. Очаквам идващият ми мач да бъде най-рано юни, юли, евентуално в Лас Вегас. Има имена, само че аз споделям, когато има нещо съответно, сигурно”, съобщи Пулев на летище “София”.

Той разяснява и представянето на Тервел, който победи Викапита Мероро от Намибия в 9-ия рунд и записа 16-и следващ триумф в професионалтната си кариера.

“Като бокс брат ми можеше да се показа много по-добре. Това не беше максимумът му, само че значимото е, че съумя да вземе успеха изрично.”

Кобрата показа и усещанията си от Танзания, като не изключи опцията също да се бие в Африка.

“Там е много друго от България, само че пък забавно и много екзотично място. Хората са доста топли, дружелюбни, оказват помощ. Искаха от нас да създадем повече мачове, които да презентират страната им. Срещнах се с министрите на туризма и спорта, разменихме контакти, поканих ги у нас. Казах, че ще ги свържа с нашия състезателен министър и с държавното управление. Въпреки че нямат такива огромни имена в бокса, те употребяват всяко едно наше появяване, с цел да разпространяват страната.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР