Кубрат Пулев няма търпение да се върне отново на ринга!

...
Кубрат Пулев няма търпение да се върне отново на ринга!
Коментари Харесай

Кобрата под пара! Да се готвят съперниците!

Кубрат Пулев няма самообладание да се върне още веднъж на кръга! Българският боксьор тренира интензивно, даже по улиците на Чикаго за бъдещите провокации!

Кобрата, който изгледа от близко осмата победа на брат си Тервел на професионалния кръг, употребява дребното време в Чикаго, с цел да потренира по улиците на Ветровития град. Българинът залага на тренировки за експедитивност и техника, които ще му бъдат от изгода в бъдещите срещи.

Очаква се той да се завърне с мач при започване на лятото. Възможните дати са две - 26 май или 2 юни. Мястото също е конкретизирано - Съединени американски щати, където той и брат му бяха признати задушевно от българската общественост.

Кубрат (26 мача, 25 победи, 13 с нокаут) не е излизал в формален мач от 28 април 2017 година, когато се оправи с Кевин Джонсън. В края на предходната година той трябваше да се боксира за международните трофеи в тежка категория против първенеца Антъни Джошуа, само че травма в гръдния мускул докара до отказването му от мача.

Пулев към този момент е изцяло възобновен, откакто мина прегледи и курс на рехабилитация в клиника в Барселона, и може да се отдаде на дейна подготвителна активност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР