Кубрат Пулев няма как да срещне Антъни Джошуа на 1

...
Кубрат Пулев няма как да срещне Антъни Джошуа на 1
Коментари Харесай

Пулев отпадна от сметките на Джошуа за 1 юни заради целувката

Кубрат Пулев няма по какъв начин да срещне Антъни Джошуа на 1 юни поради краткотрайно отнетия си лиценз в Калифорния за целувката с репортерката Дженифър Равало. Това разгласи промоутърът на българина в Съединени американски щати Боб Аръм.

Световният първенец Джошуа си търси нов противник, откакто Джарел Милър даде позитивна допинг проба и Пулев бе един от разновидностите. Аръм обаче изясни, че първо би трябвало да мине чуването на спортната комисия на Калифорния, планувано за 14 май. 87-годишният промоутър чака българинът да не бъде наказван по-сериозно, само че въпреки всичко се застрахова, че подобен вид съществува.

" Пулев не може да бъде заместител, а повода е, че към момента е без лиценз поради целувката с журналистка или не знам тъкмо каква. Изслушването е в средата на май. Мисля, че всичко ще е наред, само че в никакъв случай не знаеш. Не мисля, че Пулев би бил благополучен да одобри подобен мач в този момент, само че даже и да го беше направил, няма по какъв начин да приемем и по-късно комисията в Калифорния да реши, че му удължава времето без лиценз, да вземем за пример ", сподели Аръм пред Boxing Social. Българинът има обезпечен мач с Джошуа в качеството си на наложителен кандидат за купата на IBF.

Според уеб страницата BoxingNews24 заместникът на Милър ще прибере $10 млн. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, разгласи, че главното му предпочитание е Луис Ортис да размени американеца. " Говорих с мениджъра на Ортис, само че те считат, че остава прекомерно малко време за подготовка. Преговаряме с всички боксьори от топ 15 ", сподели Хърн.

Милър пък разгласи, че не е вземал допинг съзнателно и ще апелира решението на комисията в Ню Йорк, която към този момент спря лиценза му.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР