Кубрат Пулев няма да се бие с Жуниор дос Сантос.

...
Кубрат Пулев няма да се бие с Жуниор дос Сантос.
Коментари Харесай

Мачът на Кубрат Пулев с бразилска легенда няма да се проведе

Кубрат Пулев няма да се бие с Жуниор дос Сантос. Българинът имаше плануван мач през февруари с бразилската ММА легенда. Двубоят в началото беше отсрочен, само че източници потвърдиха пред „ Спортната джунгла “, че борбата няма да се състои напролет и към този момент не влиза в околните проекти на боксьора.

Жуниор дос Сантос подписа преди броени часове контракт с организацията на Хабиб Нурмагомедов – Eagle FC. Той ще се бие на 20 май с различен някогашен войник от UFC Йорган де Кастро. Сделката е уредена от новия управител на бразилеца Али Абделазис, който движи делата на Благой Иванов – Багата и на Хабиб Нурмагомедов.

Кубрат Пулев ще има мач през май. Той ще се бие още веднъж на едно шоу дружно с брат си Тервел Пулев. За момента се знае само съперникът на Тервел – някогашният международен първенец в лека-тежка категория Сергей Ковальов. Все още договорът не е финализиран, само че по думите на по-малкият от братята Пулеви договорката е на финалната права.

Кубрат също го чака съществено тестване. Четирима са разновидностите за противник, научи “Спортната джунгла”. Сред евентуалните имена са: Карлос Такам, Ерик Молина, Крис Ареола и Чарлс Мартин.

Победа ще даде опция на Пулев да се завърне в международните класации, където позагуби позиции поради неналичието на интензивност. За по-следно Кобрата се боксира против Антъни Джошуа в края на 2020-а. След това направи и един мач по разпоредбите на Траяд Комбат против Франк Мир.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР