Кубрат Пулев няма да се бие с ЧарКубрат Пулев няма

...
Кубрат Пулев няма да се бие с ЧарКубрат Пулев няма
Коментари Харесай

Контузия спира съперника Кобрата, пред провал ли е галавечерта в София?

Кубрат Пулев няма да се бие с Чар

Кубрат Пулев няма да се бие за международната купа в тежка категория с Махмуд Чар, заяви “Билд Берлин “. Причината е травма на първенеца, който е скъсал бицепс.

Източник на Спортната джунгла разкри, че сега се търси по неотложност нов противник, с цел да може галавечерта на 30 март да се организира. За шоуто в „ Арена София “ към този момент са продадени към 3000 билета.

Чар е имал проблеми още при започване на своята подготовка. Той е пазел от самото начало ръката си, само че при спаринги остаряла контузия се е обадила. Според Дан Рафаел контузията се е получила в понеделник, а през днешния ден немецът се е оперирал. Новината за скъсания бицепс на лявата ръка беше доказана и от мениджъра на Чар – Ерол Джейлан.

Очаква се до два дни да стане явен заместникът на Чар. Той може да бъде още веднъж от боксьорите на Джейлан. Най-сериозен любимец за това е ветеранът Михаел Валиш (23 победи, 16 с нокаут и 6 загуби). Друг вид е турчинът Али Демирезен – Ледения (17 победи, 12 с нокаут и 1 равен), научи Спортната джунгла.

Кубрат Пулев продължава своята подготовка на столичната база „ Дианабад “ дружно с неговия екип. През последните дни той направи качествени спаринги и е в отлична форма за борба.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР