Кубрат Пулев намери начин да оцелее в най-тежките моменти на

...
Кубрат Пулев намери начин да оцелее в най-тежките моменти на
Коментари Харесай

Кобрата със замразен лиценз, съдбата му ще се реши на 14 май

Кубрат Пулев откри метод да оцелее в най-тежките моменти на мача му с Богдан Дину, само че абсурдът с журналистката Дженифър Равало продължава да се разраства и може да му коства скъпо. Както е известно, Кобрата си разреши да целуне американската от филипински генезис по време на изявление след успеха му с нокаут в седмия рунд против Богдан Дину.

BoxingScene.com научи, че българинът ще би трябвало да се яви пред Щатската атлетическа комисия на Калифорния, с цел да изясни дейностите си. Дотогава лицензът му ще бъде замразен.

Пулев приключи изявлението с Джени Суши, като я хвана за лицето и я целуна по устните. Впоследствие Кралицата на голото суши популяризира видеото, макар че Пулев я е помолил да изреже фрагмента с целувката. Краткото филмче се трансформира в същински шлагер в обществените ммрежи, само че българинът си навлече рецензии, че е упражнил полов тормоз върху репортерката.

Самата тя резервира безмълвие до четвъртък следобяд, когато приказва на конференция, проведена от известния юрист по цивилен права Глория Олред, която е била наета от Дженифър Равало. По време на срещата с публицисти тя описа, че Кубрат не се е задоволил единствено с целувката, а малко по-късно я е опипал и по задните елементи. Тя призна, че е участвала на празненството след галата, като задачата й е била да вземе изявленията от другите боксьори, макар че до този миг не е разгласила такива.

“Щатската спортна комисия на Калифорния ръководи надпревари, в които хората от всеки пол са уважавани като състезатели, кореспонденти и почитатели. За нас този случай е сериозен. Преди да получи лиценз да се бие още веднъж в Калифорния, боксьорът Кубрат Пулев би трябвало да се яви пред комисията и да покаже, че се придържа към тези правила на почитание “, съобщи представителят на комисията Вероника Хармс.

Следващото съвещание на спортната комисия е на 14 май, а статусът на лиценза на Кубрат Пулев е включен в дневния ред. Джени Суши ще участва дружно с адвокатката си Глория Олред.

Ако лицензът му бъде лишен той няма да може да се бие повече на територията на Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР