Кубрат Пулев може да участва в мач за титлата на

...
Кубрат Пулев може да участва в мач за титлата на
Коментари Харесай

Кубрат Пулев е пред мач за титлата на Световната боксова асоциация в началото на 2018 г.

Кубрат Пулев може да взе участие в мач за купата на Световната боксова асоциация (WBA), разгласи президентът на Hitz Boxing Боби Хиц. Той уточни, че възможният дуел ще е в Чикаго.

" Да, мога да потвърдя, че с моя сътрудник Рой Джоунс сме говорили с промотъра на Кубрат Пулев - " Зауерланд ", за мач сред Фрес Окендо и Пулев за купата на WBA при започване на идната година ", сподели Хиц, представен от boxingscene.com.

Самият Пулев сподели преди дни, че насочва погледа си към мачове в Чикаго. " В Щатите боксът е доста развъртян и там е едно поле, в което не е неприятно да се развием. Имаме контакти и в бъдеще мога да играя там. Затова в този момент ще създадем много диалози на локално равнище, с цел да забележим в бъдеще по какъв начин би трябвало да се случат нещата ", сподели Пулев в София.

Брат му Тервел също трябваше да има мач в Чикаго, само че дуелът пропадна.

Според Хиц градът е доста подобаващ за възможна среща сред пуерториканеца Окендо и Кубрат Пулев, защото там има огромни общности от двете страни. " Това осмисля сходен мач тук. Последният мач за купата на WBA в тежката категория в Чикаго беше през 1981 година ", уточни промотърът.

" Вчера получих позвъняване от Крис Майер от " Зауерланд ", който сподели, че Пулев има интерес към мач с Окендо, откакто се възвърне от травмата, довела до анулацията на мача му с (Антъни) Джошуа ", съобщи изпълнителният шеф на " Скуеър кръг промоушънс " Джон Уърт.

Той получил увещание, че " до няколко седмици " българинът ще бъде изцяло възобновен. От " Зауерланд " споделили, че мачът може да е в Съединени американски щати или в България. " Нашето предпочитание е да го създадем тук ", добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР