Кубрат Пулев може да отсъства между четири и шест месеца

...
Кубрат Пулев може да отсъства между четири и шест месеца
Коментари Харесай

Страшни новини за Кобрата! Аут до половин година от ринга?

Кубрат Пулев може да отсъства сред четири и шест месеца поради тежката контузия на гръдния мускул, която получи в навечерието на мача с Антъни Джошуа за международната купа. 

Това оповестиха лекарите, които прегледаха боксьора в България, пред Нова телевизия и допълниха, че травмата е такава, че не е имало никакъв късмет Пулев да се бие с сходна контузия.

Направените преди часове ехографски прегледи са посочили 30% скъсване на горния гръден мускул, хематом с размер от 30 куб. см и издутина с диаметър от 7-8 см в дясната гръдна половина. 

" Знаете, че ударите са ъперкът, кроше и прав. Всичко това, в случай че той беше играл с тази контузия, нямаше да може да употребява въобще дясната си ръка ", съобщи особено за NOVA доктор Иван Пидакев, ординатор в клиника по хирургия към МИ на Министерство на вътрешните работи. 

" По принцип всяко по-голямо изпитание и сега е обвързвано със мощна болежка. Той не може да натисне, не може да вдигне, това предизвиква доста мощна болежка за него ", показа пред Нова телевизия и доцент Илия Лозев от клиниката по хирургия към МИ на Министерство на вътрешните работи.  Според нас се изисква доста по-дълъг интервал на възобновяване, може би след към четири, пет до шест месеца ще може да се върне на кръга ", показа още доктор Иван Пидакев.

Сега Пулев ще би трябвало да се отдаде на цялостна отмора за възобновяване на скъсания мускул, като не е изключена и оперативна интервенция. Припомняме, че българинът отхвърли дуел с първенеца Антъни Джошуа преди към две седмици поради травмата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР