Кубрат Пулев може да е следващият съперник на шампиона в

...
Кубрат Пулев може да е следващият съперник на шампиона в
Коментари Харесай

Кубрат Пулев може да е следващият съперник Тайсън Фюри


Кубрат Пулев може да е идващият противник на първенеца в тежка категория Тайсън Фюри. Циганския крал, който държи купата на WBC търси идващ конкурент, като най-вероятно британеца ще се завърне на кръга през лятото. 

Преговорите за обединителна борба с Олександър Усик пропаднаха и в този момент Фюри има няколко варианти. Преди дни се появи информация, че идващия пердах на първенеца може да е с Анди Руис. Сега обаче се спекулира, че и Кубрат Пулев е покрай това да се контракти с Циганския крал за борба, съгласно Boxing TV. Според страницата Кобрата и Фюри са покрай съглашение за 17 юни, като за място още веднъж се спряга Саудитска Арабия.

По-рано през седмицата стана ясно, че се договаря за огромна галавечер в Саудитска Арабия, когато Фюри и Уиск да се срещнат за купите в тежка категория, а преди тях на кръга да излязат други две огромни имена Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър. И Джошуа, и Фюри обаче ще желаят още един мач през лятото. 

Тайсън Фюри персонално пусна видео от фитнеса, разкривайки, че доста скоро ще разгласи идващия си боксов мач, само че не загатна имена. Явно Пулев е измежду претендентите за идващ конкурент на Циганския крал. 



Кобрата загуби последната си борба на кръга от Дерек Чисора на 9 юли 2022-а година. В последния си мач пък Фюри победи точно Чисора през декември предходната година. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР