Кубрат Пулев, който бе в ъгъла на брат си Тервел

...
Кубрат Пулев, който бе в ъгъла на брат си Тервел
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Тервел може много повече

Кубрат Пулев, който бе в ъгъла на брат си Тервел и по време на 16-ата му победа на професионалния кръг, съобщи че той даже не е бил в топ форма и може доста повече от показаното довечера.

Тервел завоюва борба в 9 рунда против опитния намибиец Викапита Мероро, правейки следващата си крачка към международния връх в полутежката категория.

" Той първоначално играеше малко по-предпазливо, с един-два удара, по-аматьорски, само че това е професионален бокс. Аз му споделих да не се сърди на съдията, тъй като в професионалния бокс няма такива работи: каквато е обстановката - такава. ", съобщи по-големият от братя Пулеви.

" Тервел го надигра - първото, което е. Обезвери го с левите прави, с придвижването с краката. Всички тези неща донесоха това, че към този момент в деветия рунд, виждате какво става. Когато вървят рундовете, играта към този момент е напълно друга, всичко се трансформира. Противникът му, надлежно, се умори и нямаше никакъв късмет към този момент. Той стартира да не вижда ударите след толкоз леви прави, които получи.

Тервел може доста повече. Не беше в топ форма. Не беше във формата, в която съм го виждал. Може би изигра роля и това, че не е играл дълго време. Когато се качиш на кръга и не си играл дълго време, малко или доста човек губи рутината. "

" Много българи имаше, даже и в Африка, което е радостно. Навсякъде българи, които пристигнаха да ни поддържат. Поздрави на цяла България! Благодаря ви! ", сподели Кобрата, който на два пъти бе покрай международната купа в тежката категория на бокса.

btvnonivite.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР