Кубрат Пулев коментира във фейсбук контузията, която отмени мача му

...
Кубрат Пулев коментира във фейсбук контузията, която отмени мача му
Коментари Харесай

Кубрат Пулев след новината за контузията: Продължаваме напред

Кубрат Пулев разяснява във фейсбук травмата, която анулира мача му с Антъни Джошуа:

Здравейте, другари!
Наясно съм, че новината за моята травма и последвалата анулация на мача сред мен и Антъни Джошуа за международната купа ви е изненадала.
Не ми бе елементарно да взема това решение! Знам, че на мое място съвсем всеки различен би избрал да се качи на кръга в Кардиф все пак и да прибере няколко милиона.
Всеки различен, само че не и аз!
В моя живот и в моя свят не всичко е пари. Научил съм, че човек влиза в борба с цел да я завоюва. Разбрал съм, че без значение от превратностите на живота човек не трябва да изневерява на своите убеждения.
Антъни Джошуа би трябвало да пази международните трофеи против здрав противник и аз се веселя, че той към този момент има подобен.
Аз оставам още по жаден за тази борба и считам, че е единствено въпрос на време. Именно сходни провокации карат сърцето ми да бие мощно и да чувствам че съм същински жив. В интервал от една седмица опитахме всичко с цел да оздравим травмата, само че всяко нещо си желае своето.
Приемам го, като знак. Щом Бог по този начин е решил, значи по този начин е трябвало да стане. Все по този начин ще бъда себе и няма да предам правилата си. Няколко милиона повече няма да ме създадат нито по-богат, нито по-щастлив.
Моето благосъстояние е безрезервната любов на българския народ, от който постоянно черпя мощ и ентусиазъм и който ми дава смисъл на всичко което върша!
Благодаря от сърце на всички българи за вярата и поддръжката! Те значат доста за мен, изключително в миг като този!
Продължаваме напред!



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР