Кубрат Пулев каза, че е имало вариант изобщо да не

...
Кубрат Пулев каза, че е имало вариант изобщо да не
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Догодина мисля да изиграя още по-сериозен мач, а защо не и за титла

Кубрат Пулев сподели, че е имало вид въобще да не излезе на кръга за мача си с поляка Анджей Вавжик, защото в последните дни е бил с температура.

Българинът завоюва дуела с цялостно съдийско единогласие, като двама от тримата арбитри край кръга му присъдиха триумф и в десетта рунда и сподели, че здравословните проблеми не са му повлияли толкоз мощно.

" Противникът беше сложен за намиране с удари. Аз от година и нещо не съм играл и ми трябваше време да намеря ритъма си и да разтъпча кръга. Новата година ще ми донесе и нов шанс, сигурен съм. Трябваше да го удрям и още по-убедително.

Винаги изисквам доста повече от себе си. Не се задоволям с постигнатото, въпреки че до известна степен съм удовлетворен. Можеше и по-добре да се спря, само че при по този начин поставените условия успеха не е неприятен резултат. Преди мача имах температура и пазехме това в загадка. Дори и сутрина имах температура. Говорихме с щаба даже да откажа мача. Тук в Съединени американски щати постоянно имам някакви драми, само че да благодарим на Господ ", сподели 42-годишният Пулев.

Той призна, че се надява, че ще може за трети път да нападна международната купа в тежка категория, само че не желае да си слага съответни цели.

" Не желая да върша дълготрайни проекти. Step-by-step (бел. ред. - Стъпка по стъпка). Догодина мисля да изиграя още по-сериозен мач, а за какво не и за купа. Трябва да гоним достижения ", сподели още той.

" Година и половина без бокс ми повлия. Не съм толкоз разчупен и отракан. Рингът ми липсваше на мускулите, на краката... Много наши познати пристигнаха от всички краища на Америка, с цел да ни поддържат. Това е неповторима поддържа. Поздравявам и цяла България ", сподели Пулев пред камерата на Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР