Кубрат Пулев към българите: Вие сте моето богатство! Щабът на

...
Кубрат Пулев към българите: Вие сте моето богатство! Щабът на
Коментари Харесай

Агентът на Джошуа: Мач с Кобрата до края на годината

Кубрат Пулев към българите: Вие сте моето благосъстояние! Щабът на Кубрат Пулев оспорва отнемането на лиценза му

Дългоочакваният мач за международната купа сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа е напът да се случи. Кобрата може да се изправи против английския боксьор до края на тази година. Това разгласи мениджърът на международния първенец на IBF, WBA, WBO и IBO Еди Хърн.

Кобрата и британецът трябваше да кръстосат ръкавици през октомври 2017 година, само че травма на българина две седмици преди плануваната дата провали конфликта им.

Сега мениджърът Джошуа разкри кои са четирите варианти пред клиента му за мач през ноември или декември. Тяхна съществена цел е първенецът на WBC Дионтей Уайлдър.

Джошуа ще пази коланите си против Анди Руис на 1 юни в “Медисън Скуер Гардън ” в Ню Йорк. Уайлдър пък ще направи наложителна отбрана против Доминик Бризийл на 18 май в Бруклин.

“Джош ще се бие на 1 юни и по-късно през ноември-декември. Именно тогава желаеме да се състои мачът с Уайлдър ”, съобщи Хърн пред “Скай Спортс ”.

“Нещата, които чувам​е от техния лагер обаче, не са доста окуражаващи за нас, че този мач ще се организира ”, добави той.

Ако Хърн не получи Уайлдър, той ще огледа към другите възможности, като Олександър Усик, Дилиън Уайт или малко евентуалния вид Тайсън Фюри, който е привързан с конкурентна телевизия.

“Разочароващо е, тъй като Джошуа желае да взе участие в огромни борби, само че какво можем да създадем. Можем просто да продължим да печелим. Разбрахме, че Усик се е контузил и няма да се бие на 25 май, само че той ще бъде наложителен кандидат, тъй че боят може да се случи през декември. Или пък с Дилиън Уайт, който първо би трябвало да победи Оскар Ривас. Може би Джош ще се бие с Тайсън Фюри, може би ще избра наложителния кандидат на IBF Кубрат Пулев. Всичко може да се случи. Наистина най-важното нещо за тези четирима боксьори е просто да завоюват идващите си боеве, тъй като в тази дивизия всичко е допустимо ”, съобщи Еди Хърн.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР