Кубрат Пулев изрази увереност, че шансовете му да стане световен

...
Кубрат Пулев изрази увереност, че шансовете му да стане световен
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Сега съм по-силен и по-подготвен от мача с Кличко

Кубрат Пулев изрази убеденост, че възможностите му да стане международен първенец в този момент са по-големи, в сравнение с против Владимир Кличко преди три години. Българинът ще се изправи против Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф в борба за купите на Mеждунарoдната боксова федерация (IBF), Международната боксова организация (IBO) и Световната боксова асоциация (WBA).

За Пулев това ще е втори късмет да стане международен първенец. Първият беше на 15 октомври 2014 година, когато беше нокаутиран в петия рунд от Кличко в Хамбург. Това остава единствената загуба на българина на професионалния кръг.

" От една загуба човек научава повече, в сравнение с от успехите. Когато побеждаваш, си мислиш, че си най-хубавият и притежаваш всичко належащо. Една загуба те кара да правиш от ден на ден и повече неща ", сподели Пулев, представен от " Скай спортс ".

" Сега виждам, че не бях подготвен за Кличко. Може би бях прекомерно млад. Този път обаче подготовката ми е доста по-добра, усещам се по-силен и подготвен ", добави 36-годишният българин, който има 25 победи в 26 мача, 13 от които с нокаут.

Джошуа ще преследва 20-а победа от 20 мача. Всяка една от срещите му досега е приключила с нокаут. " Наблюдавам Джошуа повече, в сравнение с останалите си противници. Виждам кои неща прави добре и кои - зле. Разучавам го ", изясни Пулев.

" Всеки би трябвало да се учи непрестанно, без значение дали става въпрос за мен, за Джошуа или за някой различен. Когато някой ви каже, че знае всичко, значи ви лъже ", съобщи още българският боксьор.

Пулев за следващ път изрази мнение, че мачът сред Кличко и Джошуа е бил " на кантар ". Според него украинецът е позволил неточност, тъй като не се е подготвил вярно. " Той си мислеше, че ще победи Джошуа без проблем ", сподели българинът.

Пулев е сигурен, че ще се приготви по най-хубавия и верен метод. " Наслаждавам се на тренировките, подготовката ми е извънредно съсредоточена, мощна и интелигентна. Готов съм ", приключи той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР