Кубрат Пулев и неговият агент Ивайло Гоцев са поставили ултиматум

...
Кубрат Пулев и неговият агент Ивайло Гоцев са поставили ултиматум
Коментари Харесай

Кобрата постави ултиматум на Антъни Джошуа

Кубрат Пулев и неговият сътрудник Ивайло Гоцев са сложили ултиматум на Антъни Джошуа и щаба му. До една седмица те би трябвало да дефинират мястото и датата на дуела за международната купа на Международната боксова федерация. Това заяви особено за NOVA Ивайло Гоцев, съгласно който Джошуа се опасява от Кобрата.

„ Шампионът би трябвало да излезе от прикритие и да покаже какво е да си международен първенец, тъй като той го дължи на света. Тяхната страна е различен филм. Там става дума за доста операции, маневри и игри. Разбирам, че Еди Хър не желал да изкара доста пари от срещата, да издои кравата Джошуа и считам, че тъкмо там е самият проблем, тъй като една евентуална среща против Кубрат е доста рискова за тях. Самите те знаят, че има огромна възможност да изгубят, тъй че златната кокошка няма да снесе огромното златно яйце против Тайсън Фюри ”, разяснява Гоцев.

Римският амфитеатър в Пула, Хърватия, Саудитска Арабия и Китай са измежду разновидностите да одобряват мача за международната купа.

„ Наистина, една такава борба сред двама гладиатори, изключително, в случай че бъде предоставена арената в Пула, ще бъде нещо неповторимо. Ще бъде нещо, от което имаме потребност. Ако остане за октомври, ноември, декември единствено, с цел да продадем някакви билети и да има някаква финансова полза. Мисля, че това още веднъж ни връща обратно. В момента би трябвало да бъдем изобретателни, би трябвало да вършим нещо ново. ”

„ Една седмица ни остава. Това е, което ние пожелаваме и сме им дали нашия ултиматум, тъй като въпреки всичко имаме доста мощен юрист в нашия щаб. Няма накъде, има подписан договор ”, безапелационен бе още Ивайло Гоцев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР