Кубрат Пулев и Хюи Фюри щe се изправят един срещу

...
Кубрат Пулев и Хюи Фюри щe се изправят един срещу
Коментари Харесай

Най-после! Кобрата дочака този миг

Кубрат Пулев и Хюи Фюри щe се изправят един против различен в  " Арена Армеец " в София, с цел да дефинират кой ще бъде идващият противник на Антъни Джошуа по линия на IBF. Двамата се чака да подпишат контракт за борбата през октомври, без да се стигне до търг, написа Блиц. 

От интернационалната федерация оповестиха 9 август за датата, на която би трябвало да се организира наддаването за организация на конфликта. 

Според най-успешния български управител в професионалния бокс Ивайло Гоцев обаче до подобен надали ще се стигне. " Помагам в договарянията сред двата лагера. Индикациите са, че двете страни ще подпишат контракта преди да се стигне до търг. Желанието ни е да избегнем наддаването на 9-и. Очаквайте детайлности в околните часове, само че по всичко проличава, че търг няма да има. И двамата желаят този мач и съм уверен, че ще организираме невиждано шоу в София. Тепърва ще бъдат обявени доста забавни неща към тази галавечер, която ще се организира в " Арена Армеец ". В нея ще взе участие и Тервел Пулев. Там обаче търг ще има. Съвпадение е, че той още веднъж е на 9 август, само че е в Европа. Ще създадем нужното, с цел да може да го спечелим и Тервел да боксира за европейската купа в София ", сподели за " Тема Спорт " от Съединени американски щати Ивайло Гоцев, който е част от управлението на промоутърската компания " Епик ".

Именно тази организация завоюва последните два търга с присъединяване на Кубрат Пулев - за мачове с Дилиън Уайт и Джарел Милър. И двамата обаче се отдръпнаха от борба с Кобрата в София. Предвид околните връзки на Гоцев с братя Пулеви, е разумно да се намерения, и че доста скоро те ще станат негови боксьори. Договорът на Кубрат със " Зауерланд " изтича в края на годината. 

" Не мога да разясня този въпрос. Истината е, че аз съм в отлични връзки, другарски, с Кубрат и Тервел. Помагам им с най-хубави усеща и постоянно ще го върша. Очаквайте обаче доста забавни вести до края на годината. Когато му пристигна времето, всичко ще бъде оповестено и хората, които се интересуват, а съм сигурен, че те не са по никакъв начин малко, ще получат нужната информация ", добави Гоцев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР