Кубрат Пулев и Дерек Чисора не изневериха на стиловете си

...
Кубрат Пулев и Дерек Чисора не изневериха на стиловете си
Коментари Харесай

Чисора: Нокаутирай ме в Темза или ще съжаляваш! Пулев: Този човек е мазохист

Кубрат Пулев и Дерек Чисора не изневериха на стиловете си по време на последната конференция преди реванша им на 9 юли в Лондон. Българинът сподели доста повече успокоение и убеденост в уменията си, до момента в който британецът съобщи, че ще продължи да се бие единствено против най-хубавите боксьори.

„ Единственият метод, с цел да ме спреш, е да ме нокаутираш в Темза. Ако не си подготвен за това, тогава ще си изпатиш “, сподели Чисора, а в отговор Пулев го разгласи за „ мазохист “.

„ Кобрата “ показва забележително успокоение на масата и даже помоли промоутъра Еди Хърн да го огледа в очите и да му каже какво вижда. Той удостовери, че отсреща си среща един спокоен и благополучен човек, като това е удостоверил и екипът му от София, който е снимал подготовката му.

„ Вярвам, че всеки човек заслужава втори късмет. И аз, като мъж на мъж, му предложих неговия втори късмет. Сега ще проверим кой от двама ни е по-добър от другия. Имаме доста разнообразни стилове и в събота ще забележим кой се е подобрил повече “, показа Кубрат.

Софиянецът също по този начин се дефинира за боксьор с прецизността на хирург.

„ За миналите 21 години в никакъв случай не съм го виждал в толкоз добра форма. Миналият път, когато гостувахме в Лондон, видяхме единствено 40% от него. Представете си в този момент още едни 60% “, сподели на собствен ред мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, визирайки COVID-инфекцията преди мача с Антъни Джошуа.

Еди Хърн още веднъж съобщи, че Дерек Чисора към този момент е длъжен да спре да губи, а боксьорът му отговори, че няма да спре, до момента в който чековете не престават да порастват. Той даже акцентира, че за този мач ще изкара повече пари, в сравнение с за борбата с Джоузеф Паркър.

Двамата тежкоатлети застанаха и за обичайна фотография след конференцията, само че Дерек реши да си подреден канадска битка, от която едвам ги разделиха шестима охранители. Последната им среща в този момент ще е на кантара в петък, а в събота от 21:00 часа всички думи и закани ще останат на назад във времето, с цел да забележим кой ще победи на кръга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР