Кубрат Пулев и Дерек Чисора дадоха последната си пресконференция преди

...
Кубрат Пулев и Дерек Чисора дадоха последната си пресконференция преди
Коментари Харесай

Екшън и страховити заплахи между Кобрата и Чисора

Кубрат Пулев и Дерек Чисора дадоха последната си конференция преди огромния конфликт в събота вечер. Нещата бяха относително спокойни, до момента в който двамата не застанаха лице в лице. Тогава още веднъж имаше напрежение и се наложи да бъдат разграничени от защитата на събитието, написа Boec.bg.

По време на конференцията " Кобрата " съблюдава положителния звук. Българинът приказва за моментната си форма като съобщи, че е във физическия си пик. Той разказа стила си и отговори на въпроса на Еди Хърн дали е подготвен да нокаутира Чисора.

" Моят жанр е акуратен. Обичам да работя като лекар, като професор. Всеки удар е акуратен. " сподели Пулев. " Това е бокс в тежка категория, не е билярд и никой не може да каже какво ще се случи. Затова боксът е толкоз забавен, само че аз съм подготвен, имам силата и силата. Всеки рунд ще е сложен за Дерек Чисора. Идвам за победа и ще забележим дали ще е с нокаут. "
 Снимка 580275
Източник:

" Кобрата " също по този начин се изрече позитивно за развиването на Чисора като съобщи, че съперникът му е станал по-умен в метода си на игра. Това не трогна британеца, който още веднъж скандализира с държанието си, когато двамата се захапаха за първата си борба. Чисора изясни загубата си с обстоятелството, че мачът се е играл в Германия, а съдиите са дали преднина на Пулев. Във зародилия спор той се обърна към " Кобрата " с думите:

" Просто млъкни! Млъкни, тъй като тези хора са пристигнали да видят мен! Аз нося вълнението и продавам продукта. "

Британецът също по този начин съобщи, че не го интересува дали печели или губи, тъй като парите, които получава се повишават. Той даде за образец чека, заработен от него против Джоузеф Паркър в третото си следващо проваляне, който е по-малък от този за идния му мач.

Derek Chisora and Kubrat Pulev getting very physical during the face-off ahead of their fight on Saturday night…

[????️ ]
— Michael Benson (@MichaelBensonn)
Нещата ескалираха, когато Чисора заприказва за неговия жанр и този на Кубрат. Той реши да хастари думите си с няколко юмрука върху масата, които не създадоха никакъв резултат у " Кобрата ", само че за сметка на това часовникът на Чисора се счупи.

" Той се боксира постоянно на задния си крайник и това е отегчаващо. Аз нямам тактика. Моят метод е да потегли напред още от първи рунд. " съобщи той. " Ако не ме нокаутира, както направи Дилиън Уайт с мен, ще има доста проблеми! Аз пристигам за война! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР