Кубрат Пулев и Антъни Джоуа се срещнаха очи в очи

...
Кубрат Пулев и Антъни Джоуа се срещнаха очи в очи
Коментари Харесай

Любопитни новини около Кубрат Пулев преди мача му с Джошуа

Кубрат Пулев и Антъни Джоуа се срещнаха очи в очи през днешния ден. Двамата се ръкостискаха и демонстрираха почитание един към различен. Българинът и британецът демонстрираха съвестност по време на събитието.

Мачът е в събота, а от няколко дни нашият боксьор не стопира да нахъсва българите за победа. Направи го и през днешния ден с издание на фотография с Джошуа.

Кобрата направи и открита подготовка в Лондон. Пулев, към който ще бъдат вперени очите на българите по света след два дни, бе изолиран в така наречен "балон " и контактите до него бяха лимитирани. Той обаче не пропусна опция да покаже уважението си към своите сънародници.

Медийният интерес към Кубрат Пулев на Острова пък също е забележителен. Кобрата даде особено изявление за Daily Mail. В него той описа за живота си и за любовта си към бокса още от дребен. Някои медии обърнаха внимание и на красивата Андреа, с която бяха дружно дълги години.

Едно откровено изявление пред основния редактор на спорта във вестник Daily Mail Riath Al-Samarrai. Назад в спомените от...
Публикувахте от в
Въпреки че двамата се разделиха, в последно време от ден на ден се приказва, че певицата и боксьорът са се събрали. В общественото пространство даже се приказва, че Андреа ще бъде на мача.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР