Кубрат Пулев и Антъни Джошуа са постигнали “принципна договорка” за

...
Кубрат Пулев и Антъни Джошуа са постигнали “принципна договорка” за
Коментари Харесай

Антъни Джошуа и Кубрат Пулев са постигнали “принципна договорка”

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа са постигнали “принципна договорка” за мача посред им, като остава единствено да уточнят мястото и арената, на която ще боксират. Това заяви рано тази заран Майк Копингер, почитан публицист в средите на профилираните боксови медии.

Според boxingnews24.com двамата ще се бият в основното събитие на боксова церемония, правата за която е взел стрийминг колосът DAZN, евентуално на 30 май или 6 юни. Ей Джей (23-1, 21 КО) ще пази неотдавна извоюваните си пояси на IBF, WBA и WBO в тежка категория против някогашния и сегашен кандидат за международна купа Пулев (28-1, 14 КО).

Мениджърът на британеца - Еди Хърн, към този момент предложи четири местоположения за мача. Това са “Емерейтс”, “Тотнъм” и “Туикънъм”, както и “Принсипалити” в Кардиф.Това значи, че мачът съвсем несъмнено ще се организира във Англия, тъй като точно такава е тактиката на промоутъра и хората към Джошуа.

Сайтът разяснява, че е мъчно да се разбере желанието на Хърн мачът да е на великански стадион, защото българският боксьор не е известен отвън родината си и никой не се вълнува от тази борба. Според boxingnews24.com хората желаят да видят Джошуа в борба против спечелилия от реванша сред Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Има даже почитатели, които избират да гледат трети мач сред Ей Джей и Анди Руис-младши вместо Антъни да се бие с Пулев.

От боксовата медия обаче разясняват, че Кубрат може да се окаже опасност за Джошуа, защото е кадърен да удря мощно в моменти, когато вкарва цялото си тяло в ударите си. Посочват се успеха с нокаут против Александър Димитренко през 2012 година, както и триумфите му против Дерек Чисора, Хюи Фюри и Тони Томпсън.

Неофициално новината за сделката удостовери и Боб Аръм, който приказва по други тематики в студиото на ESPN. Промоурът обаче кимна и сподели, че " Пулев ще получи шанса, който си заслужи ", когато бе запитан дали всичко по мача е уговорено.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР