Кубрат Пулев и Андреа се събраха! Боксьорът уважи рождения ден

...
Кубрат Пулев и Андреа се събраха! Боксьорът уважи рождения ден
Коментари Харесай

Кубрат Пулев и Андреа се събраха! Боксьорът празнува с певицата рождения ден на баща й

Кубрат Пулев и Андреа се събраха! Боксьорът почете рождения ден на таткото на певицата Румен. Родителят на русокоската подвигна ваучър по случай 61 години от рождението си. Партито бе в първокласен столичен ресторант. На него участват фамилията на певицата - майка й Михаела, брат й Йордан, част от най-близките другари на таткото, както и няколко доверени хора на изпълнителката.

„ Кубрат доста почита баща “, сподели пред „ България Днес " Андреа. „ Те си останаха положителни другари. Това е повода да участва на празника на татко ми ", довери още пред вестника изпълнителката на „ Витамин ".

Андреа не пожела да разяснява в какви връзки е с Кобрата . Двамата се разделиха преди повече от година. Певицата запечатва емблематични фрагменти от купона на родителя си в интернет. Блондинката показа с почитателите си видео с определени моменти от празника на обичания си родител.

„ Всеки ден за нашето семейство е празник. Обичаме те безпределно доста, баща ", споделя по адрес на татко си Андреа.

Певицата разяснява и наболялата за всички музикални актьори тематика със затворените нощни заведения. Според Андреа е леко непочтено всички да могат дa работят, а единствено изпълнителите - не. „ Липсва ми да виждам почитателите си. Липсва ми и сцената. Надявам се до зимата всичко да отшуми и още веднъж да съм с феновете си и да пея в цялостни заведения ", добави още Андреа , която продължава да прави възторг в чужбина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР