Кубрат Пулев говори обширно за своите отношенията с менижърската си

...
Кубрат Пулев говори обширно за своите отношенията с менижърската си
Коментари Харесай

Кобрата: Със Зауерланд нещата куцаха, ще се бия в САЩ

Кубрат Пулев приказва обстойно за своите връзките с менижърската си организация Зауерланд. В подготовката за дуела с Антъни Джошуа, който бе анулиран поради контузията на българина, Кобрата призна, че има дрязги с промоутърите.

По време на конференцията си в София Пулев разиска обстановката като изрази вяра връзката да се усъвършенства. Той обаче призна, че има и други оферти, а също така показа, че обмисля да взе участие на мачове в Съединени американски щати.

Кубрат: Можех и против трима като Джошуа, в случай че е единствено за парите

„ Отношения сред боксьор и управител, които в никакъв случай не са идеални. Двете страни имат общ интерес, само че и самостоятелен интерес. Затова им споделям от самото начало да бъдем в по-добър контакт, с цел да можем да се развиваме както аз, по този начин и те.”

„ Не би трябвало да бъдем употребявани. Не става 2 месеца преди мача да играем, както искаше Джошуа предния път. Въпросът е, когато се прави нещо, да се прави както би трябвало. Надявам се да работим още по-добре, тъй като до момента в действителност куцаха нещата и това си проличава.”

„ Възможно е във всяка една от версиите, въпросът е на мачове, би трябвало да се създадат още 1-2-3 мача, а може и по-рано. В тежка категория сега е доста по-интересно в сравнение с преди година-две. „

„ Имал съм оферти и преди да подпише, и по време, сега даже имам. Ще забележим. Аз не веднъж и на Кале (Зауерланд) му споделих, че е хубаво да работим като сътрудници, тъй като моят глас също е значим. Не съм надалеч от нещата. Тук е въпрос на ползи, доколкото се може да се има вяра, се има вяра.”

„ За страдание в този момент не мога да ви кажа някаква вест, единственото е, че мога да играя и в Америка, в Щатите, в Чикаго също. Смятам, че има много разновидности, въпросът е травмата да отмине и да не помни за нея.”

„ Щатите е едно поле, на което не е неприятно да се развием. И там имаме контакти. Галата (на която ще взе участие Тервел Пулев б.р.) ще се организира в Чикаго. За в бъдеще мога да играя в Щатите. Там ще създадем много диалози, с цел да обмислим по какъв начин ще се проведат нещата.”

А ще има ли нова галавечер в София? „ Може и това да се случи, въпросът е да има добър съперник, тъй като когато надвивам, на българите им се коства, че е лека ръка. Кевин Джонсън победи Пианета след мен, тъй че не е толкоз слаб, колкото говореха българските "специалисти ".

„ Имам контракт до 2018 края, само че мога да боксирам на всички места, стига да е в ползите и на Зауерланд. Не може да ги пренебрегнем, аз съм привързан с тях и колкото и да не се разбираме, аз дължа на тях, пътят ми до тук е обвързван с тях.”

Кубрат показа, че продължава работа със своя треньор Ули Вегнер: „ Мога да кажа, че оставам при Ули Вегнер, тъй като Ули е един експерт, който има доста опит зад тила си. И то не на равнище юноши, а на равнище международни първенци, доста международни първенци. Ще остана с него. В Щатите, когато вървя, мога да упражнявам и там, може и той да идва.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР