Кубрат Пулев е заплашил Андреа, че ще я вкара в

...
Кубрат Пулев е заплашил Андреа, че ще я вкара в
Коментари Харесай

Пак драма между Андреа и Кубрат, излязоха пикантни подробности за раздялата им

Кубрат Пулев е заплашил Андреа, че ще я вкара в лудница и тя в никакъв случай няма да излезе от там. Това е споделила скандалната певица пред свои другари, които са потресени от историята и се чудят дали да имат вяра на чалгаджийката или се касае за следващата й изцепка.

" От тогава имам страхова невроза ", признала тя.

Случката е отпреди 4 години, когато Андреа към този момент била разграничена с боксьора. Тя приела доста тежко финала на връзките им и се отдала на алкохолни запои, примесени с хапчета. Всяка вечер русокоската пишела на Кобрата известия и го тероризирала по телефона. Заплашвала го даже, че ще постави завършек на живота си, нагълтвайки се с ударна доза приспивателни. Пулев обаче въобще не реагирал на заканите й, смятайки, че се касае просто за краткотрайна рецесия, която ще отшуми.

След като научила, че довчерашния й обичан има нова жена до себе си и е станал татко, Андреа напряко превъртяла. Тя почнала да следи половинката на Кубрат – Розали, и да я заплашва по телефона. Тогава към този момент боксьорът взел нещата в свои ръце. Той се срещнал с Андреа в наличието на юрист и я карал да подпише декларация, че няма да тероризира нито него, нито новата му жена и детето.

В противоположен случай щял да подаде тъжба в полицията и да изиска въдворяването на Андреа в лудница.

" Ти си психологично неуравновесена! Мога да те тикна в лудницата и от там няма да излезеш в никакъв случай! Не се съмнявай в това! ", бил споделил Кубрат, най-малко в случай че се има вяра на думите на Андреа, пише  " Уикенд ".

Факт е, че в последните години чалгаджийката се преценява с това какво приказва обществено за бившето си гадже и въобще не загатва настоящата му половинка и децата. Тя обаче не стопира с изцепките си и постоянно се появява в несъответстващо положение на обществени места.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР